NIEUW KANTOOR
Previous slide
Next slide

De THEBO cultuur

Professionele koelingen, vaatwassers en plezier!

Online je schoen zetten om een Playstation 5 te kunnen bemachtigen, spontaan een stukje varen met mooi weer of je gehemelte wéér verbranden aan die overheerlijke bitterbal. Hier zijn wij niet vreemd van. Werken draait niet alleen maar om geld. 

 

Over THEBO

Wij vertellen je graag meer over ons!

We zijn goed in en trots op wat we doen: een professioneel technisch product met de beste service verkopen en een goede dosis humor. Van een simpel koelkastje tot een uitgebreide koelcel tot een vaatwasspectakel, we kunnen bijna alles in de professionele koel- en spoeltechniek. Een grote order binnenhalen doen we met z’n allen, want zonder die marketeer komt de lead niet en zonder de service komt de klant niet terug. 

Wij zijn THEBO

Klein, gezellig, fris en een dosis humor is hoe je team THEBO het beste kan omschrijven. Hard werken en gekkigheid gaat bij ons hand in hand. We zijn een jong en fris team, die niet bang is om een tandje bij te draaien, maar we zijn ook zeker niet schuw van een potje FIFA. Dit natuurlijk onder het genot van een biertje of frisje en de lekkerste bitterbal die je ooit hebt geproefd tijdens de VRIJMIBO.